Q: Wat is een SpaCapsule?
A: Een SpaCapsule is een geavanceerd Watermassage apparaat. De SpaCapsule masseert het lichaam van de gebruiker met 28 computergestuurde waterjets.

Q: Kan je je kleding aanhouden?
A: Ja, u kunt uw kleding aanhouden zonder dat u nat wordt.

Q: Word ik nat in een SpaCapsule?
A: Nee. De waterjets pulseren van de bovenkant tegen een zeer dun waterdicht membraam, waardoor uw lichaam en kleding droog blijven.

Q: Wat is het effect van een massage in de SpaCapsule?
A: Met een massage van 20 minuten in de SpaCapsule wordt hetzelfde effect op het lichaam bereikt als bij een uur hand-massage. U geniet van de bewezen voordelen van massage: massage stimuleert de doorbloeding en de afvoer van gifstoffen, vermindert stress hormonen, versterkt het immuunsysteem, vermindert pijn en verlicht de symptomen van depressiviteit.

Q: Kan ik de SpaCapsule in elke gewenste kleur krijgen?
A: Ja de SpaCapsule kan in elke kleur worden gespoten. Zelfs combinaties van kleuren zijn mogelijk.

Q: Wat is de levertijd van een SpaCapsule?
A: De levertijd van een SpaCapsule is afhankelijk van de wijze van transport (standaard per vrachtschip of tegen meerprijs per luchtvracht) en de uitvoering van de SpaCapsule (standaard kleuren en opties of custom kleuren en opties. Tevens is de inklaring bij de douane van invloed op de totale levertijd.
In de standaard situatie bedraagt de levertijd 6 tot 10 weken (van orderbevestiging tot aflevering).

Q: Vergt de SpaCapsule veel onderhoud?
A: Nee, de SpaCapsule is ontworpen op duurzaamheid. Het enige wat met enige regelmaat (maandelijks) dient te gebeuren is: bijvullen van het water, stofzuigen van de unit.
Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik dient de aan slijtage onderhevige waterdichte membraam vervangen te worden (1 á 2 keer per jaar).

Q:
Is de SpaCapsule claustrofobisch?
A: Nee, het hoofd en de armen van de gast liggen volledig vrij en het dunne nylon membraam dat de rest van het lichaam bedekt is zeer licht en zorgt dat men vrij kan bewegen. Tevens kan de gast de SpaCapsule op ieder moment met een simpele druk op de knop openen.