De SpaCapsule is op steeds meer locaties in Nederland terug te vinden.

Het nieuwe concept Zen Zon Zee in Utrecht heeft de SpaCapsule in hun innovatieve stadswellness center opgenomen. Ook in Zwolle staat een SpaCapsule, hier heeft Floaten en Zoutkamer Zwolle de SpaCapsule geïntegreerd in haar concept. In Amsterdam kunt u genieten van de SpaCapsule bij FloatSpa Amsterdam; geniet van de ultieme combinatie van de SpaCapsule en floaten!

Tevens wordt de SpaCapsule al ruim 10 jaar succesvol ingezet in Kuuroorden en Thermen, zoals in het Sanadome in Nijmegen.

Ook beginnen steeds meer Hotels de meerwaarde van de laagdrempelige, 24-7 beschikbare,
en eenvoudig te integreren SpaCapsule in te zien. Snel inspringen op de Wellness en Spa trend zonder ingewikkelde verbouwingsprocessen en zonder "personeelsrompslomp". Zo heeft Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul de SpaCapsule geïntegreerd in 1 van hun Wellness Suites.

Het Wellness, Beauty en Salon segment ziet de SpaCapsule ook als een waardevolle aanvulling, zoals bij Huidverzorgingspraktijk Yvonne Keller

Tevens is er interesse vanuit Zonnestudio's en Solaria; de standaard T-MAX compatibility zorgt voor een eenvoudige installatie, perfect loggen van sessies & natuurlijk onderscheidend vermogen.

Voor bedrijven is de SpaCapsule ook een HR-oplossing van deze tijd. Werknemers kunnen op elk moment een Vitaliteitsboost krijgen, is er extra positieve energie op de werkvloer, bevordert het optimale prestaties en is het een bijzondere imago- & marketingtool.

Privé wordt de SpaCapsule ook gewaardeerd; de Wellness Oplossing, snel en makkelijk in gebruik, een ideale privé-masseuse voor ontspanning en pro-actief gezondheidsonderhoud.

Medici en Para-medici (onder andere Fysiotherapeuten & Chiropractoren) passen de SpaCapsule toe in hun vakgebieden ter bevordering van de gezondheid.

Bent u ook geïnteresseerd in een SpaCapsule neem dan contact met ons op!