Eigenschappen | Voordelen | In uw bedrijf? | Technische specificaties

Uw lichaam verdient ontspanning en aandacht. Droom weg terwijl de waterjets uw lichaam masseren en u van top tot teen ontspannen. Ontwaak opgeladen en vitaal en treedt de wereld weer fris tegemoet.

Eigenschappen van de SpaCapsule
Beleef een heerlijke waterjet-massage zonder u uit te kleden of nat te worden. 28 computergestuurde waterjets geven u een full-body massage met aanpasbare waterdruk, temperatuur en pulserings frequentie. In slechts 10 tot 20 minuten verdrijft de SpaCapsule pijn en spanning uit uw lichaam.

Houdt uw kleren aan en blijf droog - voor uw privacy, voor uw gemak en zonder dat u zich naderhand hoeft te ontdoen van achtergebleven oliën of chemicaliën. Een flinterdun waterdicht membraam scheidt uw lichaam (en kleding) van de waterjets, zodat u de massage kunt ondergaan zonder nat te worden.

Full-Body of gerichte massage - De waterjet-balk beweegt zich van voor naar achter of van achter naar voor over de gehele lengte van uw lichaam. De SpaCapsule kan echter ook worden geprogrammeerd om een specifiek gedeelte van uw lichaam te masseren.

Variabele pulsering en waterdruk - De pulserende waterjets kunnen worden ingesteld van een ontspannende 2 cycli per seconde tot een verfrissende 15 cycli per seconde. De pulsering kan onafhankelijk worden ingesteld van de waterdruk voor een maximaal effect.

Comfort en innovatie - De volautomatische kap opent zo, dat de gebruiker er gemakkelijk in en uit kan stappen. Het waterdichte membraam vormt zich losjes naar het lichaam van de gebruiker, zodat drie zijdes van het lichaam kunnen worden gemasseerd.

Minimaal onderhoud - De SpaCapsule is een vrijstaand apparaat en heeft alleen een elektriciteitsaansluiting nodig. Er is geen water toe- of afvoer vereist en er is geen uitgebreide schoonmaak nodig na iedere sessie.

Extra Opties
Bonus - Als u nu besluit een SpaCapsule aan te schaffen dan krijgt u de SpaCapsule met de volgende bonus opties: DVD speler, Geluidsysteem en Aromatherapie systeem.

Overige opties - Naast de bonus biedt SpaCapsule Benelux nog de volgende extra opties:

I. Elke gewenste kleur of kleurencombinatie
II. Uw eigen logo op de SpaCapsule
III. Betaal-systeem op de SpaCapsule (tokens, munten of bankbiljetten)
IV. Chiller-system; een koelingsysteem om in plaats van met warm water met (ijs)koud
      water te masseren (voor speciale omstandigheden en toepassingen).

Bent u ook geïnteresseerd in een SpaCapsule voor uw bedrijf neem dan nu contact met ons op!